Categorii produse
Your Cart

Despre noi

Magazinul on-line rochitata.ro s-a nascut din dragoste pentru copii, din dorinta de a oferi fetitelor din Romania haine de cea mai buna calitate, vesele si dragute, cu personalitate. Hainele pentru fetite pe care le comercializam sunt importate direct de la furnizori engross de produse destinate exclusiv fetitelor, produse apartinand unor renumite brand-uri americane.Gama de produse pe care o punem la dispozitia dumneavoastra este mereu in randul noilor tendinte si chiar un pas inainte.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu produse de calitate, pe care le puteti avea acasa in doar 48h.

Nu mai este nevoie sa va dati ziua peste cap cautand in magazine produse care sa va satisfaca gusturile si care sa fie o bucurie si o incantare pentru fetita dumneavoastra, cu riscul de a ramane doar cu timpul pierdut.

Noi va oferim cel mai apropiat magazin, chiar la dumneavoastra acasa, unde va puteti bucura de produse exclusiviste, cu un stil unic, care poarta semnatura unor designeri de succes in America si in intreaga lume.

Daca un eveniment important din viata familiei si fetitelor dumneavoastre se apropie, rochitata.ro va poate fi aliat in gasirea rochitelor perfecte pentru orice eveniment: de la rochite inflorate, viu colorate si vesele, la rochite speciale, pentru fetite speciale la ocazii speciale.

Dorim sa primiti exact rochita de care aveti nevoie. In acest scop oferim consultanta inainte de expedierea unui articol catre dumneavoastra. Numai atunci vom fi siguri ca sunteti cu adevarat multumiti si ca va veti aminti de rochitata.ro ori de cate ori doriti sa faceti o bucurie micutei dumneavoastra.

Va asteptam cu drag sa descoperiti tot ce va putem oferi si s a facem impreuna ca, in orice moment al vietii ei, fetita dumneavoastra sa fie si sa se simta ca o mica printesa.