Categorii produse
Your Cart

Informații de livrare

Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid, costurile de transport fiind evidentiate separat in cosul de cumparaturi. Termenul de livrare standard este de 48 de ore, insa pentru ca livrarea comenzilor se face printr-o terta companie, nu ne asumam intarzierile. Coletul va fi livrat la adresa specificata pe comanda, plata in sistem ramburs facandu-se la inmanarea coletului.

Comenzile primite vineri dupa ora 16:00, sambata sau duminica vor fi operate doar luni incepand cu ora 08:00, in ordinea sosirii acestora.

Tarif transport 35 RON
 

Costul transportului in localitati unde nu exista sedii Fan Courier sau Urgent Cargus va fi suportat de catre destinatar!

Costul transportului pentru produsele aflate in promotie va fi suportat de catre destinatar, indiferent de valoarea comenzii!

Daca in momentul livrarii coletului acesta este deteriorat, va rugam sa refuzati primirea coletului, cu mentiunea “refuz primire datorita coletului deteriorat” si va rugam sa ne sesizati de urgent la numarul de telefon disponibil pe site.

Reclamatiile facute asupra integritatii produselor din colet dupa acceptarea coletului in stare deteriorata nu se iau in considerare.