Categorii produse
Your Cart

Ghidul cumparatorului

CONT UTILIZATOR

Pentru a face comenzi nu este obligatoriu crearea unui cont de utilizator. Prin inregistrarea ca utilizator beneficiati de unele facilitati suplimentare, cum ar fi: completarea automata a datelor personale in formularul de comanda, acces la istoricul comenzilor, reduceri promotionale, primirea de informatii cu privire la colectiile noi sau reducerile de pret.

Daca  doriti sa beneficiati de avantajele unui astfel de cont, accesati link-ul "cont nou". Va recomandam sa completati cu atentie toate campurile acestui formular, in special campul "E-mail (nume utilizator)". Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa valida si la care aveti acces.

In cel mai scurt timp dupa trimiterea formularului de inregistrare, pe adresa de e-mail specificata, veti primi un mesaj cu instructiunile de activare a contului. Pentru ca serverele si clientii de mail trateaza diferit mesajele primite este posibil ca mailul de activare sa fi fost fost salvat in folderul "junk", "spam" sau "bulk". Verificati si acest lucru.

Dupa logarea ca utilizator veti avea acces la un meniu suplimentar de unde veti putea schimba datele personale (inclusiv parola) sau veti putea vedea istoricul si statusul comenzilor.

CONFIRMARE COMANDA
In cel mai scurt timp de la trimiterea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia, precum si pentru verificarea corectitudinii informatiilor despre adresa de livrare.

Neconfirmarea comenzii duce la anularea acesteia.

Eventualele modificari la comanda plasata online se fac in urma discutiei telefonice.

MODALITATI DE PLATA

Plata se poate efectua in 3 moduri:

  1. Comanda telefonica - la 0730 041 979 (intre orele 9-18)
  2. In sistem ramburs
    Daca selectati ca si modalitate de plata "Ramburs la primirea coletului", valoarea totala a comenzii se va achita in momentul in care curierul livreaza coletul.
  3. Online cu card bancar

Daca selectati ca si modalitate de plata "Online cu card bancar" veti fi directionat catre partenerul nostru de plati online securizate MOBILPAY. Dupa ce introduceti datele personale in formularul de plati online, veti fi redirectionat pe site-ul nostru pentru mesajul de confirmarea a platii. Pentru plata online se accepta carduri de credit sau debit emise sub una dintre siglele: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Diner's Club (detalii pe www.mobilpay.ro). Daca plata s-a efectuat cu succes comanda va fi trimisa catre noi. In cazul in care pe parcursul procesului de plata intervine o eroare (renuntati la plata, nu aveti bani suficienti in cont, cardul este expirat ... etc) la sfarsit veti primi un mesaj de eroare iar comanda este anulata.